Alac OUTLET'S Köpvillkor

Nedan kan du läsa om Alac OUTLET's köpvillkor.

Beställningar

Vi levererar endast inom Sverige.

Alla beställningar är bindande. Vi tillämpar ingen minsta ordersumma. Alla beställningar sker via Internet.

Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomföres. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.

Priser

Alla priser anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag du gör din beställning.
Du ser alltid total summa inklusive frakt i kassan innan du godkänner din beställning.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 1-5 arbetsdagar.

Betalning

Vi använder oss endast av kortbetalning.

Öppetköp / Ångerrätt

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Givetvis får du öppna förpackningen för att kontrollera varan.

Om du vill ångra köpet på en vara måste du först kontakta oss. Bifoga alltid kopia av kvittot som medföljer leveransen.

Undantag för ångerrätten är eventuella varor som är specialbeställda av dig som kund.

Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så gör vi återbetalning inom 5 arbetsdagar. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Ej uthämtade paket

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 149 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Retur sänds till:

ALAC AB
Klockarvägen 1
82062 Bjuråker

Reklamationer:

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, om du fått fel vara eller fel antal så ber vi dig att alltid kontakta oss innan du skickar något till oss.

Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Retur sänds till:

ALAC AB
Klockarvägen 1
820 62 Bjuråker

KONTAKTA OSS:

Tel:0653-15310
E-Mail: info@alac.se

Transportskada:

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från ALAC till kunden så är ALAC ansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då kunden återsänder den till ALAC så är kunden ansvarig. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund.

Synliga eller dolda skador på godset ska anmälas snarast från det att felet upptäckts till oss på telefon: 0653-15310 eller via mail: info@alac.se.

Personuppgifter

Kunders personuppgifter som lämnas vid registrering behandlas konfidentiellt och används bara för att kunna skicka order till rätt adress.

Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan kunds samtycke.

Allt enligt personuppgiftslagen PUL.

Leveranssätt

Dina varor levereras med brev eller med Schenker Privpak. Då sker leverans till närmaste utlämningsställe.

Nöjda kunder

Vi vill att du som kund blir 100% nöjd med det du beställer. Vi tillämpar "Lagen om konsumentskydd vid distansavtal". Om du inte vill behålla varan har du 14 dagars full returrätt av varan i oanvänt originalskick. Om du vill returnera den oanvända varan ber vi att du alltid kontaktar oss innan du skickar den till oss. Du står själv för återfrakten.

Produktinfo

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen som finns i Internetbutiken samt kan ej heller garantera att bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

Vi reserverar oss för slutförsäljning, och även för de eventuella prisfel som kan uppstå.

Copyright ©

Allt innehåll på dessa sidor är att betrakta som ALAC AB;s egendom. Inget får kopieras eller användas utan medgivande från ALAC AB.